Streep aan de horizon ‘Samen Doen’

samendoen_20160323_3klOmdat een ‘streep aan de horizon’ eerder te realiseren is dan een ‘stip’ hebben we drie deelplannen gemaakt. Deze kan je terugvinden onder menu-optie [Plannen].

We hopen natuurlijk deze plannen vlot te realiseren, maar tot nu toe is daarvan nog geen resulaat ‘in het veld’ te zien. Achter de schermen gaan de voorbereidingen echter gestaag door aan de onderhandelingstafel met verschillende gesprekspartners. Inmiddels kunnen we terugkijken op een geslaagd jaar in 2016 met de volgende resultaten.

samendoen_20160323_kl…Maar we begonnen in maart 2016 met het enthousiast maken van anderen op de tweede bijeenkomst ‘Samen Doen’. Dit was op initiatief van de gemeente Westvoorne en werd gehouden in het Badhotel Rockanje. De avond was een groot succes, want de belangstelling was groot.

samendoen_20160323_2klsamendoen_20160323_1klNu hadden we -in vergelijking met de andere Samen Doen initiatiefnemers die avond- ook wel groot uitgepakt om indruk te maken. Dit onder het motto van:

You never get a second chance to make a first impression‘.

We lieten zo zien dat we serieus zijn met onze plannen en we maakten inzichtelijk hoeveel lokale en regionale ruiters er zijn die ruiterpaden ook graag willen. De vele positieve reacties op onze facebookpagina bevestigen ons beeld. Bekijk hier onze praatpresentatie van 23 maart 2016 en de infografic welke we hebben gebruikt als muurpresentatie: