Doneren en sponsoring

Sponsoren continue

We vinden het geweldig als je bij wilt dragen aan dit initiatief, waar wij zo enthousiast over zijn. Dit kan op twee manieren: in een gelddonatie of door je op te geven voor de onderhoudsdag.

  • Neem voor donaties of sponsoring contact op met Danny Hermsen, onze penningmeester via info@ruiterpadenwestvoorne.nl. Ze belt je graag even terug. Kan je toch niet wachten: je bijdrage kan je overmaken op NL59RABO0312013558, Stichting ruiter- en menroutes Westvoorne.
  • Voor de onderhoudsdag zoeken we nog vrijwilligers die willen helpen snoeien. We hebben nog geen datum, maar de verwachting is voorjaar 2018. Opgeven voor de onderhoudsdag kan eveneens via info@ruiterpadenwestvoorne.nl. Dan geven we je een seintje zodra we meer weten.

Sponsoren ‘Project Oostvoornse meer’

Inmiddels is het projectplan klaar en zijn wij op zoek naar sponsoren die een deel van het project willen sponsoren. De volledige werkbeschrijving is hier te vinden: Ruiterroute Rondje Oostvoornse. In deze werkbeschrijving worden de volgende deelprojecten beschreven:

1. Herstellen ruiterspoor Boulevard (foto 1-4)
2. Herstellen en aanleggen ruiterspoor Koepelweg (foto 5-9(i))
3. Aanleggen nieuw ruiterspoor Leidingstraat (foto 9(ii)-12)
4. Aanleggen nieuw ruiterspoor talud en dijk (foto 13-17)
5. Herstellen ruiterspoor Noordzijde (foto 18-42)
6. Aanleggen nieuw ruiterspoor Brielse Gatdam (foto 43-50)
7. Herstellen bestaand ruiterspoor naast fietspad (foto 51-52)
8. Aanleggen nieuw ruiterspoor ZHL gebied (foto 53-54)
9. Aanleggen nieuw ruiterspoor Gemeente / ZHL gebied (foto 55-58)
10. Aanleggen nieuw ruiterspoor Groene Strand ZHL gebied (foto 59-65)
11. Aanleggen nieuw ruiterspoor naast fietspad Zuidzijde (foto 66-75)

Voor deze deelprojecten, maar ook voor bebording en onderhoud, zijn wij op zoek naar sponsoren. Wil je meewerken om dit project tot een succes te maken? Neem dan contact op met ons via  info@ruiterpadenwestvoorne.nl.


Sponsoren evenement: Enjoy the Ride Westvoorne 2017

De voorbereidingen voor de Enjoy the Ride zijn in volle gang. Wat zijn we blij met de -soms spontaan aangeboden- sponsors. Daarom willen we ze ook graag in de spotlights zetten. Sponsoren kan met een geldbedrag, natura in de vorm van versnaperingen of met vrijwilligerswerk.
Wil je ons ook sponsoren, neem dan contact op met Danny Hermsen, via info@ruiterpadenwestvoorne.nl.

Voerenuitdenatuur.nl
Logo_Voerenuitdenatuur
Uw paard in balans met voeren uit de natuur! Bij Voerenuitdenatuur.nl kunt u terecht voor voorlichting en voedingsadvies, omdat geen enkel paard “gemiddeld” is! Voerenuitdenatuur.nl verkoopt paardenvoeding en supplementen van Hayster Healthy Herbs. Deze producten worden gemaakt van grassen, kruiden, struiken, bomen en mossen. Puur natuurlijk, biologisch paardenvoer geschikt voor alle paarden.
Pinnepot 11 in Oostvoorne, www.voerenuitdenatuur.nl

Logo_marysgroentenwinkel

 

Mary’s groentewinkel
Voor al uw dagverse producten uit Westvoorne, Brielle & omstreken. Een ouderwets gezellige groentewinkel met kwalitatief hoogwaardige lokale producten.
Dorpsweg 39A in Rockanje, facebook/degroentewinkelvanmary

 

Logo_lunchroom_de_Jongens_zwartLunchroom De Jongens
Daar kan heerlijk worden ontbeten en geluncht met biologische en eerlijke kwaliteitsproducten. Of gewoon een lekker kopje worden gedronken.
Dorpsplein 18 in Rockanje, www.lunchroomdejongens.nl

 

Slingerland Plusmarkt Rockanje
plus-logo zw-160x30
PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen. Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheiden wij ons in supermarktland.
Dorpsplein 22 in Rockanje, www.plus.nl

Logo_bakkerManintveld

 

Bakkerij Man in’t Veld
Een uitstekende, lokale bakker voor al uw vers brood en gebak. Daar waar service en klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel staan.
Molendijk 1 in Rockanje, facebook/bakkerijmanintveld

 

Kees de Slager
Logo_KeesdeSlager2
Zij leveren op bestelling uw vlees, kip en wild aan huis. Zij leveren uitsluitend eerste kwaliteit rund- en varkensvlees dat zoveel mogelijk naar wens wordt geportioneerd en vacuüm verpakt. Kees:”Onze klanten staan altijd versteld als ze voor het eerst bij ons bezorgcentrum komen. Achter de simpele loodsdeuren schuilt een schone werkplaats, waar wij tevens ons vlees op hygiënische wijze verwerken, verpakken en koelen.”
Kerkweg 12v in Rockanje, www.keesdeslager.nl

Logo_cafetHoekjeCafe ‘t Hoekie
Een supergezellig bruin café, met altijd een lekker hapje en drankje!
Dorpsweg 36 in Rockanje, facebook/thoekierockanje

 

 

Amazone Logistics
Logo-amazone-logistics
Samen met een team van vakbekwame en gepassioneerde mensen zorgt Amazone Logistics voor transport op maat in de voedselbranche. Hun expertise ligt bij temperatuurgevoelige producten. Ze ontzorgen organisaties bij het volledige logistieke proces en doen dat met de grootst mogelijke efficiëntie, transparantie en persoonlijke aandacht. Bij Amazone Logistics staan zij, samen met hun wereldwijde netwerk van agenten, garant voor de ultieme zorg voor uw transport van begin tot eind.
Calandstraat 78 in Schiedam, www.amazonelogistics.com

Restaurant aan zeeRestaurant Aan Zee
Een duurzaam restaurant in de duinen van Oostvoorne, waar zij u graag ontvangen om in de prachtige natuur te genieten van een uitstekende kaart, bestaande uit dagelijks verse producten, die op ambachtelijke wijze in hun keuken zijn klaargemaakt. Natuurlijk bent u ook welkom voor een kopje koffie met vers bereide taart, een drankje, of een goed glas wijn waarbij onze eigen gemaakte tapas heerlijk smaken. Gewoon even lekker wegdromen bij de open haard of bij mooi weer op het terras kan natuurlijk ook!
Strandweg 1 in Oostvoorne, www.aanzeeoostvoorne.nl