Eerste Enjoy the Ride een groot succes!

Wat een gave dag was het afgelopen zondag 18 juni. Toen hielden we onze eerste Enjoy the Ride op de stranden van Westvoorne. De mussen vielen -met 27 graden- bijna dood van het dak, maar de echte doorzetters gingen toch van start.

Voorzien van water (voor, tijdens en na de rit), een verkoelend briesje en fris zeewater was het prima te doen op het strand. We zagen dan ook enkel blijde gezichten terugkomen op de startlocatie.

Natuurlijk hebben we ook foto’s van alle deelnemers gemaakt en die zijn zowel op onze facebookpagina als op deze website terug te vinden. Zo genieten we nog even na…

Definitieve startlijst EtR online

Enjoy the RideMorgen, zondag 18 juni , organiseren we onze eerste Enjoy the Ride over de Westvoornse stranden, ruiterpaden en duinachterland. De definitieve startlijst is bekend.

Dat wordt circa 19 kilometer puur genieten: de wind door je haren, de zilte lucht in je neus, een vrolijk briesend paard onder je en een herinnering voor het leven! Morgen kan het met 24 tot 26 graden best warm worden. Een groot deel gaat over het strand waar je lekker kan afkoelen, maar pas je rijtempo op het weer aan. Wij zorgen voor voldoende water voor ruiter en paard onderweg. We hebben er zin in!

Lees hier alles over onze rit, het parkeren en hoe de wegbewijzering werkt.

En wat zijn we blij met de lokale bedrijven die ons willen sponsoren! Bekijk ze in onze eregalerij.

Startlijst Enjoy the Ride bekend

Op zondag 18 juni 2017 organiseren we onze eerste Enjoy the Ride over de Westvoornse stranden, ruiterpaden en duinachterland. De startlijst is vanaf nu bekend. Dat wordt circa 19 kilometer puur genieten: de wind door je haren, de zilte lucht in je neus, een vrolijk briesend paard onder je en een herinnering voor het leven!

Lees hier alles over onze rit, het parkeren en hoe de wegbewijzering werkt. Helaas, opgeven kan niet meer. Inmiddels is de inschrijving gesloten.

En wat zijn we blij met de lokale bedrijven die ons willen sponsoren! Bekijk ze in onze eregalerij.

Kom naar onze Enjoy the Ride!

Enjoy the RideOp zondag 18 juni 2017 organiseren we onze eerste Enjoy the Ride over de Westvoornse stranden, ruiterpaden en duinachterland. Dat wordt circa 19 kilometer puur genieten: de wind door je haren, de zilte lucht in je neus, een vrolijk briesend paard onder je en een herinnering voor het leven!

Lees hier alles over onze rit, maar wees er snel bij want op zondag 11 juni sluit de inschrijving.

En wat zijn we blij met de vele lokale bedrijven die ons willen sponsoren! Bekijk ze in onze eregalerij.

We zijn blij!

Afgelopen maart ondertekenden we, Stichting Ruiter- en Menroutes Westvoorne, de samenwerkingsovereenkomst met gemeente Westvoorne. Met de overeenkomst is de financiële ondersteuning voor de aanleg van ruiterpaden nu officieel. Stapje voor stapje komt de ‘schop in de grond’ steeds dichterbij.

Lees ons hele bericht onder menu-item ‘Wij zetten in de pers‘ of bekijk wat de ‘Pers schrijft over ons‘.

20170406_PB_Ondertekening samenwerkingsovereenkomst met stichting Ruiter- en Menroutes

We gaan van start…

Welkom op de site van Stichting Ruiter- en Menroutes Westvoorne.

Op de achtergrond zijn we afgelopen tijd hard aan het werk geweest om de site te vullen. Langzaam krijgt de pagina steeds meer body. Vandaag publiceren we hier onze Stichting plannen, resultaten en bestaande ruiterroutes rond Oostvoorne en Rockanje.

Kijk gerust rond en mocht je ook enthousiast worden: we zijn gek op donaties 🙂
Volg ons of laat vooral ook een berichtje achter op onze facebookpagina.

Welkom

Welkom op de site van Stichting Ruiter- en Menroutes Westvoorne. Op de achtergrond zijn we hard aan het werk om de site te vullen. Binnenkort zullen we hier onze plannen publiceren.